Cautare

527 de rezultate pentru "simion cristea" (3.71 secunde)
Draghia, Onea, Cristea, Grigore, Panoiu, El Sawy, Tsoumou, Cirjan, Soni Absenti: ... Simion, Masoero, Pitian, Vatajelu - Doukoure, Fossati - I.
In plus, senatorul PD a propus si suspendarea lui Nicolae Cristea din functia de conducere a Loteriei. Vladescu a raspuns ca va verifica legalitatea unei astfel de cereri, iar in privinta lui Cristea a adaugat ca asteapta rezultatul anchetei aflate in curs de desfasurare.
Zamfir Iorgus (Mangalia), Traian Cristea (Costinesti), Viorel Mugur Mitrana (23 August) si Florin Mitroi (Valu lui Traian) sunt primarii care au acceptat nu doar sa aiba discutii cu reprezentantii PD, dar asteapta sa fie acceptati in partidul lui Boc cat de curand.
Unul dintre subiectele fierbinti de discutie din ultima perioada - trecerea catorva primari PSD (mai exact Zamfir Iorgus - Mangalia, Traian Cristea - Costinesti, Florin Mitroi - Valu lui Traian si Mugur Mitrana - 23 August) in barca democratilor - a fost evitat cu incapatanare tocmai de presedintele PD Constanta, Stelian Dutu.
Partidul National Liberal Pentru a afla care este situatia la PNL am vorbit cu presedintele Organizatiei Municipale PNL, Mircea Raazvan Cristea. ... Tinerii si pensionarii plaatesc doar cite 5 mii de lei lunaa", ne-a spus Mircea Raazvan Cristea.
Decit sa dam bani pentru bugetul Bucurestiului, mai bine sa platim scolarizarea functionarilor care se vor ocupa de fonduri ale UE", a declarat presedintele Organizatiei Municipale a PNL Galati, Mircea Razvan Cristea.
Acum incercam sa gasim o solutie legala pentru ei”, ne-a declarat Toader Cristea, vicepresedintele Aliantei Pensionarilor din Galati.
Pina in momentul de fata am strins peste 800 de semnaturi, dar sint convins ca, in citeva saptamini, vom stringe citeva mii", ne-a declarat presedintele Aliantei Pensionarilor din Galati, Toader Cristea. ... Ma intreb insa unde au fost ele pina acum", ne-a mai spus Toader Cristea.
In rechizitoriul intocmit de procurorii anticoruptie, se mai arata ca Nicolae Cristea - fost director general si presedinte al Consiliului de Administratie in cadrul Companiei Nationale Loteria Romana - a platit 800.000 de dolari clubului de fotbal Rapid, ca sponzorizari si publicitate, in perioada 1996-1999.
"Noi am cerut ajutor la toate partidele" In replica la declaratiile facute de democrat, presedintele Aliantei Pensionarilor din Galati, Toader Cristea, care a coordonat actiunea de protest de la Bucuresti, ne-a spus ca nu e prima data cind pedistii incearca sa-i umileasca in public.
Atunci eram pedisti?", a declarat presedintele Aliantei, Toader Cristea. ... L-am invitat si pe ministrul Muncii, Gheorghe Barbu, dar acesta ne-a spus ca are prea multa treaba la Guvern si nu are timp de actiunea noastra", a precizat Toader Cristea.
Actiunea noastra il vizeaza pe noul ministru al Muncii, Paul Pacuraru", ne-a declarat presedintele Aliantei, Toader Cristea.
Totodata, Toader Cristea, seful Aliantei Pensionarilor, spune ca cei care fac sicane sunt chiar taranistii. ... Acum Telegan ne poarta pica pentru ca nu am vrut sa ne ducem la Partidul Verde", a spus Toader Cristea, contrariat de cele aflate de la reprezentantii PNTCD.
Tinand cont de faptul ca statiunea Costinesti s-a extins foarte mult, prioritatile edilului Traian Cristea sunt investitiile in infrastructura zonelor "noi" ale comunei. ... Edilul Traian Cristea a declarat ca urmeaza a fi asfaltat drumul care duce la manastirea Sfanta Elena, insemnand 2 kilometri, si strada Islazului, 1 kilometru.
T.) Migratia personalului medical nu e de speriat Aceasta este concluzia la care a ajuns medicul liberal Dumitru Cristea, care a amintit ca la ultima dezbatere la care au participat mai multi medici galateni s-a abordat aceasta problema a migratiei fortei de munca din domeniul medical, dar nu s-au prezentat cifre clare care sa arate exact cum sta situatia in acest sector.
Este vorba despre Traian Cristea (Costinesti), Mugur Mitrana (23 August), Florin Mitroi (Valu lui Traian). "Nu plecam din partid. Am muncit aici, iar oamenilor ce le-am fi spus?
Potrivit contestatiei, liderul PNG Predeal, Vasile Cristea, aliatul PDL local, are in propriea piterie 27 de angajati ca barmani. ... Liberalii acuza ca acestia au votat ilegal pentru candidatul democrat-liberal, care a si castigat la o diferenta de 88 de voturi, exact oamenii lui Cristea.
el cuprinde realizarile primarului Dumitru Nicolae si ale viceprimarului (!) Mircea Razvan Cristea. Din cunostintele noastre, primarul Dumitru Nicolae a fost secondat pana in toamna anului trecut de doi viceprimari, Mircea Razvan Cristea si Constantin Dumitriu.
Dupa ani de zile in care primarul din Independenta a avut casa pusa sub sechestru din cauza unei bucati de pamant, procesul aflat pe rolul Judecatoriei Mangalia s-a incheiat favorabil pentru edilul Cristea Gascan (foto).
Intai de toate, a fost vorba despre desemnarea lui Radu Calin Cristea. ... Cristea este departe de ce viseaza partidul. Si atunci unul cu idei politice a intrebat, Saftoiu n-o fi bun?
google-analytics.com